Kanafilee virsiku ja juustuga ning friikartulid
Täna otsustasin proovida siis kanafileed virsiku ja juustuga.. Kuna need on alles ahjus, siis ma ei tea kuidas see välja kukkus. Praeguseks on näha põhimõtteliselt virsikud ja juust, mis on ära vooland (UPS).. Eks pärast kirjutan, kuidas välja kukkus, aga nüüd toon välja need asjad, mis ma ostsin
Vajaminevad asjad
Kanafilee (tallegg, päikesemarinaad) 300g
Virsikukompott
Riivitud juust 200g (siis jääb veel kõvasti yle niiet võib vähem osta)
Friikartulid (Kullakesed, sakilised 750g.. siiani parimad mis ma proovinud olen, vähemalt ahjus tegemiseks)
Kartulimaitseaine
Valmistamine
Alguses tekkis kartus, et kuidas see päiksemarinaad ja virsik võiks kokku sobida, praegu maitsesin ühe tüki ja sobib väga kenasti, selline natuke vürtsikas/magus. Pakis oli 10 filee tükki, samas on ned suhteliselt väiksed, nii et kui mingiks suuremaks sündmuseks küpsetada, peaks tükid olema suuremad. Ladusin need tükid ahjupannile, lõikasin virsikud peale ning panin riivjuustu. Siis 180 kraadisesse ahju 20ks minutiks.
Friikartuleid teen ma samuti ahjus, saab kõik korraga tehtud, nad ei lähe nii pudiks kui näiteks panni peal tehes, jäävad ilusad kuldsed ning mis peamine, VÄHEM RASVA:) Kui ahjus teha, siis soovitaks valida sellised friikad, kus on paki peal õpetus kuidas ahjus teha, sest osad on mõeldud näiteks ainult fritüüris tegemiseks, ja siis kui need ahju panna, siis need saavad alles 40 minuti pärast valmis (omad kogemused). Muidu peaks friikad ahjus olema 15-20 minti (umbes 200 kraadise kuumuse juures).. Samas aga ei tasu ainult aja järgi vaadata, pigem ikka seda kui kuldsed jne.. Ja kui friikad valmis, siis kartulimaitseaine peale.. Siis on nagu kusagil pubis:)
Asi kukkus paremini välja kui loota võis.. Kana oli juba suht külmaks muutunud, aga muidu kõik normaalne:)
Vajaminevad asjad
Kanafilee (tallegg, päikesemarinaad) 300g
Virsikukompott
Riivitud juust 200g (siis jääb veel kõvasti yle niiet võib vähem osta)
Friikartulid (Kullakesed, sakilised 750g.. siiani parimad mis ma proovinud olen, vähemalt ahjus tegemiseks)
Kartulimaitseaine
Valmistamine
Alguses tekkis kartus, et kuidas see päiksemarinaad ja virsik võiks kokku sobida, praegu maitsesin ühe tüki ja sobib väga kenasti, selline natuke vürtsikas/magus. Pakis oli 10 filee tükki, samas on ned suhteliselt väiksed, nii et kui mingiks suuremaks sündmuseks küpsetada, peaks tükid olema suuremad. Ladusin need tükid ahjupannile, lõikasin virsikud peale ning panin riivjuustu. Siis 180 kraadisesse ahju 20ks minutiks.
Friikartuleid teen ma samuti ahjus, saab kõik korraga tehtud, nad ei lähe nii pudiks kui näiteks panni peal tehes, jäävad ilusad kuldsed ning mis peamine, VÄHEM RASVA:) Kui ahjus teha, siis soovitaks valida sellised friikad, kus on paki peal õpetus kuidas ahjus teha, sest osad on mõeldud näiteks ainult fritüüris tegemiseks, ja siis kui need ahju panna, siis need saavad alles 40 minuti pärast valmis (omad kogemused). Muidu peaks friikad ahjus olema 15-20 minti (umbes 200 kraadise kuumuse juures).. Samas aga ei tasu ainult aja järgi vaadata, pigem ikka seda kui kuldsed jne.. Ja kui friikad valmis, siis kartulimaitseaine peale.. Siis on nagu kusagil pubis:)
Asi kukkus paremini välja kui loota võis.. Kana oli juba suht külmaks muutunud, aga muidu kõik normaalne:)
Comments
Post a Comment