Bolognese kaste
Niisiis, nagu tavaliselt, võtsin ma kusagilt retsepti, tegin kõik ümber vastavalt oma maitsele ja rahakotile ning tuli välja bolognese kaste mis muudab draakoniks (loe: teravus paneb lausa tuld purskama:D)
Vaja:
Hakkliha (mul oli umbes 300-400 g)
Sibul 1 tk
Küüslauk 1 küüs
Jahu 1 spl
Tomatipasta (200 g)
Ketsup (umbes 300-400 g, oleneb kui vedelat teha)
soola, pipart ja misiganes maitseaineid veel
Valmistamine:
Hakkisin sibula, kyyslaugu ning panin pannile, kohe lisasin ka hakkliha.. Siis lasin umbes 5-6 minti praadida, segasin.. Kaane all haudub selle ajaga hakkliha juba kypseks ning oli juba natuke pruunikakski muutunud. Kuna retseptis oli ka jahu, aga ei tahtnud jahu otse panna, sest pärast on mingid jahutykid, siis segasin jahu kõigepealt veega ära ja panin siis, kohe järgi läks ka tomatipasta, sool, pipar ja panin ka pitsamaitseainet. Ma panin 2 tl soola, aga see oli ilmselge liialdus, niiet ma panin vett juurde (tõesti oli liiga soolane, isegi minu jaoks:D). Siis lisasin ketšupi ja lasin 10 minti veel tasasel tulel kaane all podiseda. Ja sõin makaronidega. Tegelikult võib sinna veel igasugu asju sisse panna, paprikat, ananassi, porgandit, aga ta oli ka nendeta hea:)
Vaja:
Hakkliha (mul oli umbes 300-400 g)
Sibul 1 tk
Küüslauk 1 küüs
Jahu 1 spl
Tomatipasta (200 g)
Ketsup (umbes 300-400 g, oleneb kui vedelat teha)
soola, pipart ja misiganes maitseaineid veel
Valmistamine:
Hakkisin sibula, kyyslaugu ning panin pannile, kohe lisasin ka hakkliha.. Siis lasin umbes 5-6 minti praadida, segasin.. Kaane all haudub selle ajaga hakkliha juba kypseks ning oli juba natuke pruunikakski muutunud. Kuna retseptis oli ka jahu, aga ei tahtnud jahu otse panna, sest pärast on mingid jahutykid, siis segasin jahu kõigepealt veega ära ja panin siis, kohe järgi läks ka tomatipasta, sool, pipar ja panin ka pitsamaitseainet. Ma panin 2 tl soola, aga see oli ilmselge liialdus, niiet ma panin vett juurde (tõesti oli liiga soolane, isegi minu jaoks:D). Siis lisasin ketšupi ja lasin 10 minti veel tasasel tulel kaane all podiseda. Ja sõin makaronidega. Tegelikult võib sinna veel igasugu asju sisse panna, paprikat, ananassi, porgandit, aga ta oli ka nendeta hea:)
Comments
Post a Comment