Kanafilee virsiku ja juustuga ning friikartulid
Täna otsustasin proovida siis kanafileed virsiku ja juustuga.. Kuna need on alles ahjus, siis ma ei tea kuidas see välja kukkus. Praeguseks on näha põhimõtteliselt virsikud ja juust, mis on ära vooland (UPS).. Eks pärast kirjutan, kuidas välja kukkus, aga nüüd toon välja need asjad, mis ma ostsin Vajaminevad asjad Kanafilee (tallegg, päikesemarinaad) 300g Virsikukompott Riivitud juust 200g (siis jääb veel kõvasti yle niiet võib vähem osta) Friikartulid (Kullakesed, sakilised 750g.. siiani parimad mis ma proovinud olen, vähemalt ahjus tegemiseks) Kartulimaitseaine Valmistamine Alguses tekkis kartus, et kuidas see päiksemarinaad ja virsik võiks kokku sobida, praegu maitsesin ühe tüki ja sobib väga kenasti, selline natuke vürtsikas/magus. Pakis oli 10 filee tükki, samas on ned suhteliselt väiksed, nii et kui mingiks suuremaks sündmuseks küpsetada, peaks tükid olema suuremad. Ladusin need tükid ahjupannile, lõikasin virsikud peale ning panin riivjuustu. Siis 180 kraadisesse ahju 20ks minut...
Comments
Post a Comment