Kirju koer
Vajaminevad asjad
Küpsised 3 pakki
Marmelaad u 250 g
Kakao 3 spl
Kondenspiim 1 purk
Või 150 g
Valmistamine
Kõigepealt purustada küpsised. Selleks võib kasutada ntks köögikombaini või purustada küpsised käes väiksemateks tükkideks ning tampida millegagi (mina näiteks kasutasin eile õllepudelit selleks). Kui marmelaadi tükid on suured, siis tuleks ka nee dväiksemaks lõigata. Seejärel segada küpsistega kakaopulber ning marmelaad. Kui asjad segatud siis sulatada pliidil või ning kui või sulanud siis lisada kondenspiim ning segada ühtlaseks (seda ei pea pliidi peal segama). Seejärel valada kondenspiima ja või segu küpsisesegule ning segada ühtlaseks massiks. Kõige lõpuks mätsida segu küpsetuspaberile (või hõbepaberile), keerata segu paberi sisse ning panna külmkappi. Kõige parem kui kook saab seista öö läbi, see teeb selle heaks tahkeks.
Koogi sisse võib panna peale marmelaadi ka näiteks pähkleid või rosinaid.
Kook tuli hea magus. Isegi liiga magus, oleks võinud midagi hapukamat ka sees olla, aga ei kujuta ette mis:)
Küpsised 3 pakki
Marmelaad u 250 g
Kakao 3 spl
Kondenspiim 1 purk
Või 150 g
Valmistamine
Kõigepealt purustada küpsised. Selleks võib kasutada ntks köögikombaini või purustada küpsised käes väiksemateks tükkideks ning tampida millegagi (mina näiteks kasutasin eile õllepudelit selleks). Kui marmelaadi tükid on suured, siis tuleks ka nee dväiksemaks lõigata. Seejärel segada küpsistega kakaopulber ning marmelaad. Kui asjad segatud siis sulatada pliidil või ning kui või sulanud siis lisada kondenspiim ning segada ühtlaseks (seda ei pea pliidi peal segama). Seejärel valada kondenspiima ja või segu küpsisesegule ning segada ühtlaseks massiks. Kõige lõpuks mätsida segu küpsetuspaberile (või hõbepaberile), keerata segu paberi sisse ning panna külmkappi. Kõige parem kui kook saab seista öö läbi, see teeb selle heaks tahkeks.
Koogi sisse võib panna peale marmelaadi ka näiteks pähkleid või rosinaid.
Kook tuli hea magus. Isegi liiga magus, oleks võinud midagi hapukamat ka sees olla, aga ei kujuta ette mis:)
Comments
Post a Comment