Pannkoogitort

Eile mõtlesin, et teen pannkoogitorti. Kunagi kümme aastat tagasi sai Sõõrikukohvikus söödud ja päris hea oli. Ega ma muidugi ei mäletanud mis seal sees oli, aga teha võis ju ikka.

Vajaminevad asjad

Vilma ülepanni pannkoogi jahu
Kondenspiim 1 purk
Vahukoor väike pakk
Kohupiima toru (minul oli 1 kakao ja 1 maasika)

Valmistamine

Kõigepealt tuleb valmistada suured pannkoogid (tordi jaoks umbes 6-7 tükki). Vilma pannkoogijahu on hea ja mugav, ei pea jahu ja piimaga ja munade kloppimisega jändama. Peamine on, et tainas oleks vedel, et pannkoogid jääks õhukesed ja hästi pehmed, muidu pärast halb süüa. Kui pannkoogid valmis, siis tuleks lasta neil jahtuda.

Kui pannkoogid jahtunud, siis otsida mingi alus, panna sinna pannkook, ning sinna peale määrida õhuke kiht kondenspiima. Peale pannkook ning siis õhuke kiht kohupiima (mina panin suhteliselt paksu kihi ning enamus voolas välja pannkookide raskuse all), seejärel jälle pannkook ja kondenspiim jne. Ükskõik, mis järjekorras. Kõige peale panin mõnusa kihi vahukoort ka veel.

Kuna minul jäid pannkoogid üsna nätsked, siis oli halb süüa. Muidu aga tuli tort piisavalt magus, et väiksest tükist piisab ning magusaisu on mitmeks tunniks kadunud:) Teinekord võiks kookide vahele või peale panna midagi hapukamat, mingeid marju vms.

Comments

Popular posts from this blog

Kanafilee virsiku ja juustuga ning friikartulid

Sihvkakuklid ja rosinakuklid

Makaronivorm singi ja seentega