Toorsalat

Vaja

4-5 tomatit
1 pakk lehtsalatit (mingi potis myyakse:D)
1 värske kurk
rohelist sibulat
murulauku
tilli
soola
õli
äädikat
suhkurt
ja mida iganes veeeel:)

Valmistamine

Kõik asjad tykeldada otseloomulikult. Siis lisada sool (u 2 tl), õli (kogus mida mina nimetan kaheks ringiks, pakun, et umbes väikse tassi täis? v pool klaasi? ei tea nii), äädikas (klaasi põhjas oli natukene, arvan et umbes 1 spl ning sinna peale veel vett, suhe võis olla umbes üks viiele) ning 2 tl suhkurt (mingi äädika tasakaalustamise värk). Ning VOILAA.. Õige maitse tuleb välja siis kui ta mõne aja seisnud, aga loomulikult võib süüa ka kohe.
BTW, sellest kogusest jätkus kolmeks päevaks (mina sõin enamuse, mees ka natukese):D

Comments

Popular posts from this blog

Kanafilee virsiku ja juustuga ning friikartulid

Sihvkakuklid ja rosinakuklid

Makaronivorm singi ja seentega